Over mij

Waarom ik doe wat ik doe...

Over mij

Een vraag die ik ook regelmatig stel; waarom doe je wat je doet? Wat zijn je innerlijke drijfveren? Wat zijn je talenten

Mijn innerlijke drijfveer is mooie dingen maken, mijn middel is grafisch ontwerp, daar ben ik mij in gaan verdiepen en zelfs specialiseren. Ik maak de wereld graag een beetje mooier, zodat jij dat op jouw beurt ook weer kan doen met wat jij doet. Dat noemen we nou een win-win situatie. 

Door jouw authenticiteit mee te nemen bij mijn ontwerpen ontstaat er een unieke visuele identiteit. Net zoals er maar 1 exemplaar van mij rondloopt (althans volgens de statistieken), is er ook maar 1 exemplaar van jou. Dat vind ik nou zo mooi om te ontdekken. Waar jij en je passie samenkomen in een uniek visueel beeld. Ik wil niets liever dan mijn steentje daar aan bijdragen. Dat is waar Create ID voor staat, het creëren van visuele identiteiten, je DNA gevisualiseerd.

Wat vinden jullie?

Sandra ondersteund mij op zakelijk gebied al jaren met het ontwikkelen van onder andere logo's, website ontwerpen en andere design opdrachten. Dankzij haar kan ik mijn klanten betere en mooiere producten aanbieden en dat heeft mijn bedrijf enorm vooruit geholpen. Ook voor mijn eigen bedrijf heeft ze diverse prachtige ontwerpen gemaakt, voor bijvoorbeeld de jaarlijkse kerstkaart. Opvallend, doordacht en professioneel zijn de trefwoorden voor haar werk en nuchter, prettig en betrouwbaar omschrijven Sandra zelf. Een aanrader om mee te werken!
Ronald Menges, eigenaar Cow XL
Ronald Menges
Cow XL

Sinds 2016 werken wij samen met Sandra aan verschillende DTP- en ontwerpopdrachten. Sandra ondersteunt ons met het maken van Infographics, ontwerpen van logo’s en het vormgeven van klantcases. Sandra reageert altijd snel en is flexibel. Kortom een hele prettige samenwerking met keer op keer een mooi resultaat!

Baukelina
Baukelina van der Weij
Manager