Sango = verandering

Mieke Kissing heeft mij benaderd om voor haar een unieke visuele identiteit te creeren. Mieke heeft een sterke voorkeur voor aardse kleuren en organische vormen. Ze heeft een baan als HR manager opgezegd om te gaan doen wat iedereen haar al voor in de wieg gelegd zag.

Mieke houd van paarden, maar de paarden waar Mieke mee werkt zijn geen coaches. Wel geven de dieren signalen af. Signalen die Mieke door haar kennis van paarden goed kan interpreteren. Hoe het paard dus reageert zegt veel over jou als persoon en hoe je in je vel zit.

Paard als hulpmiddel

Het paard doet niets, daarop zijn de hiernaast en hieronder getekende illustraties ook een voorbeeld van. Op een ludieke wijze wil Mieke aantonen, dat paarden echt niet in staat zijn jou iets te vertellen. Ze houden je geen spiegel voor, dat doe je zelf. Door alleen al in het veld te staan bij de dieren.

De paarden zijn echter alleen een hulpmiddel om je vooruit te helpen in je coachingsvraag. Mieke heeft namelijk veel meer ’tools’ om je verder te kunnen helpen.

Naar aanleiding van het beter uitstralen naar buiten toe met deze verschillende tools is na een jaar besloten het paard in het logo te laten vervallen. Het woordbeeld heeft daarna een wat strakkere uitstraling gekregen en kan op deze wijze wel zijn herkenbaarheid behouden, maar wel de diverse tools eronder scharen.

Sango logo