Van Chiropractie naar Chiropraxi

Chiropractie Emmen, Coevorden en Hoogeveen) draait al heel wat jaren mee, waarvan Emmen de hoofdlocatie is. Via naaste familie is er kennis gemaakt met mijn manier van werken en hierop actie ondernomen.

Chiropractie Emmen is een verfrissende blik nodig, een die aansluit bij de eigenaren en de moderne kijk op chiropractie. Na het komen tot een goede naam is uiteindelijk de keuze gevallen op Chiropraxi. 

Zeepaardje?

Meteen is een zeepaardje zichtbaar… Welke een ruggengraat lijkt vast te houden.

Waarom een zeepaardje? Allereerst vanwege zijn uiterlijke kenmerken – zijn vorm heeft heel veel overeenkomsten met onze ruggengraat. Het zeepaardje heeft naast een innerlijk skelet ook een uitwendig skelet (een en al bot dus 😉 ). Het is een kwetsbaar diertje dat alleen floreert in de juiste omstandigheden. Het zeepaardje past zich aan qua kleur aan de omgeving, daarop hebben Coevorden, Kampen, Hoogeveen en Emmen elk hun eigen unieke kleur gekregen. Daarnaast heeft het zeepaardje een herkenbaar uiterlijk dat door al die jaren heen nog nooit verandert is. Ze zijn standvastig en het zijn echte volhouders. Verder staat het zeepaardje voor: mannelijke zachte kracht met vrouwelijke sterke kracht. Net als chiropractie als ‘alternatief’ wordt bestempeld staat het zeepaardje symbool voor een andere kijk op het leven en nieuwe emoties. Doelgericht en geduldigheid zijn daarbij de hoofdkenmerken.

Noot: De latijnse naam: Hippocampus is tevens de benaming van een belangrijk deel van de hersenen welke deel uitmaakt van het limbische systeem

Chiropraxi Coevorden
Chiropraxi Emmen dia positief
Chiropraxi Coevorden dia positief
Chiropraxi Hoogeveen dia positief