logo Fysiotherapie Emmermeer

Fysiotherapie Emmermeer met frisse nieuwe jas

Het voormalige beeld van Fysiotherapie Emmermeer is jaren geleden ontwikkeld. Tijd dus voor een frisse update. N.a.v. het werk wat voor Bennie de Jonge gemaakt is, ben ik benaderd om ook Fysiotherapie in een nieuwe jas te steken.

Een nieuwe uitdaging, want er was sprake van een maatschap met wel drie personen welke ieders hun eigen kijk op hun werk en de praktijk hadden. Belangrijk was de holistische en pragmatische kijk die ze allen hadden op de patiënt. 

Moderne touch

Het logo is ontstaan door de bouwstenen van onze ruggengraat te omsluiten met het infinity-symbool. Daarmee krijgt het, naast een holistische rol, tevens een medisch (pragmatisch) beeld. Het kleurgebruik is fris en opvallend ten opzichte van de gebruikelijke kleuren welke we vaak zien bij fysiotherapie praktijken. Daarmee geven we de praktijk een moderne touch.

Naast dat de praktijk een andere visuele identiteit wenste, was er ook sprake van een op handen zijnde verhuizing. Samenwerking met een architect betreft de inrichting kon niet uitblijven. We hebben na het tot stand komen van het beeld samen mogen sparren over het aansluiten van meubilair en overall look en feel van de praktijk.